Hoe wordt Vaarwel.nl gefinancierd? - vaarwel.nl
Hoe wordt Vaarwel.nl gefinancierd?

Hoe wordt Vaarwel.nl gefinancierd?

Hoe is Vaarwel.nl gefinancierd?

Vaarwel is een website van Notariële Diensten. Wij zijn een al jaren bestaand winstgevend bedrijf. Vaarwel.nl is een project dat ook op zichzelf winstgevend zal zijn.

Van wie is Vaarwel.nl?

Logo Notariële Diensten

Vaarwel is van Notariële Diensten BV, een bedrijf dat al jaren verklaringen van erfrecht opstelt. Wij zijn de grootste aanbieder van die akte. Duizenden mensen per jaar worden door ons geholpen. Door onze contacten met de klanten zagen wij de enorme behoefte aan goede en duidelijke informatie. Vandaar zijn wij Vaarwel.nl gestart. Het is een 100% door ons bedacht en opgezette dienst.

Hoe betalen jullie dat?

Wij denken dat we met een grote gratis dienst veel mensen zullen trekken. Als een klein percentage daarvan vervolgens producten bij ons afneemt is het project geslaagd. Wij verdienen ons geld aan de verklaringen van erfrecht, de aangifte erfbelasting en andere producten.

Van wie is Notariële Diensten?

Notariële Diensten is opgezet en in eigendom van een aantal ondernemers. Zij bundelen kennis over het juridische en innovatieve met elkaar. Voor meer informatie over het verhaal achter Notariële Diensten kun je kijken op de website.

Op zoek naar het perfecte overzicht voor het afhandelen van Geen categorie?

Doorloop dan onze gratis vragenlijst. Ontdek stap voor stap wat er op je af komt, waar je moet aankloppen en wanneer.