Over Ons - vaarwel.nl

Over Ons

Vaarwel.nl is er om jou te helpen na een overlijden. Alle juridische zaken die dan op je pad komen, kunnen wij voor je oplossen. Van een verklaring van erfrecht tot een aangifte erfbelasting.

Vaarwel.nl is een website van Notariële Diensten BV. Over ons kunnen we vertellen dat wij zeer ervaren zijn.

Notariële Diensten is een professionele organisatie die verklaringen van erfrecht opstelt. Ook doen we al jaren aangiftes erfbelasting voor klanten.

Ons werk deden we altijd in de schaduw. De werving van klanten doen wij meestal in samenwerking met DoeHetZelfNotaris.nl en andere partners. De verwerking van die aktes gaat via een zeer geavanceerd geautomatiseerd proces. Uiteindelijk stelt één van onze notarissen de akte vast.

klantenvertellen

KlantenVertellen

Dat onze klanten enorm tevreden zijn blijkt uit de zeer hoge waardering die zij ons geven. Op de onafhankelijk beoordelingssite Klantenvertellen.nl staan wij een 9.3

Visie

Wij willen het recht toegankelijk maken en houden. Daarom zijn onze prijzen relatief laag. Bovendien helpen wij onze klanten zoveel mogelijk. Dat doen we in begrijpelijke taal en niet in lastige juridische zinnen.

De kern van ons werk is dat wij zelf zoveel mogelijk uitzoeken via geautomatiseerde systemen. Daarom hoef jij zo min mogelijk te doen. Bovendien door het uitwisselen van gegevens kunnen er ook geen fouten gemaakt worden.

Andere aktes

Notariële Diensten maakt ook andere aktes zoals royementen van afgeloste hypotheken.

Logo Notariële Diensten