Is de service van Vaarwel.nl echt gratis? - vaarwel.nl
Is de service van Vaarwel.nl echt gratis?

Is de service van Vaarwel.nl echt gratis?

Gratis bestaat toch niet?

Zo is het, gratis bestaat niet. Toch is het in dit geval wel waar. De dienst vaarwel.nl is gratis. Wij verdienen geld als jij een product van ons nodig blijkt te hebben.

Gratis, wat is de adder onder het gras

Eerlijk? Niets. Wij hebben de takenlijst gratis gemaakt voor iedereen die met een overlijden te maken heeft. Dat doen wij uit overtuiging. Iedereen zou geholpen moeten worden met dit soort vragen. Alle informatie op de site en het hele dashboard zijn dus gratis. Dat wil niet zeggen dat het ons niets kost om te bouwen.

gratis

Hoe verdienen jullie dan geld?

Wij zijn geen overheid en ook geen niet commerciële organisatie. Dus verdienen wij ook geld. Dat verdienen wij als iemand behoefte heeft aan een verklaring van erfrecht, of hulp bij de aangifte erfbelasting, of een van onze juridische brieven nodig heeft. Wij hopen erop dat de gratis dienst zoveel mensen zal bereiken dat wij daaruit voldoende betalende klanten overhouden.

Toegang tot het recht

Wij vinden het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot het recht. Onze vragenlijst en onze takenlijst zijn dus niet alleen voor rijkere mensen met bezit. Wij besteden tijd aan het uitzoeken van alle vragen die komen na een overlijden. Wij willen compleet zijn en iedereen helpen. Dat doen we ongeacht de vraag of we aan die mensen waarvoor we schrijven geld kunnen verdienen.

Op zoek naar het perfecte overzicht voor het afhandelen van Geen categorie?

Doorloop dan onze gratis vragenlijst. Ontdek stap voor stap wat er op je af komt, waar je moet aankloppen en wanneer.