Wat regelt Vaarwel.nl? - vaarwel.nl
Wat regelt Vaarwel.nl?

Wat regelt Vaarwel.nl?

Wat regelt Vaarwel.nl en voor wie?

Vaarwel regelt niet zoveel. Wij helpen jou om zaken in kaart te brengen en zelf te regelen. Alleen als het nodig is, zoals bij een verklaring van erfrecht, regelen wij dat voor je.

Voor wie is Vaarwel.nl?

Vaarwel is er voor de nabestaanden. Iedereen die met een overlijden te maken heeft en zaken moet regelen kan hier gratis terecht. Wij hebben de site gemaakt voor iedereen, ongeacht bezit. Je kunt dus net zo goed een takenlijst maken voor een alleenstaande die bijna niets meer bezat als voor een getrouwde met drie kinderen en een koophuis. Ons systeem helpt iedereen. Dat wil zeggen dat er ook veel aandacht is voor de onderwerpen voor mensen die niet zo makkelijk informatie kunnen vinden.

regelt

Aan wiens kant staan jullie?

Wij schrijven helemaal vanuit de positie van de nabestaande. Wij zijn er om jou te helpen. Dat wil zeggen dat wij soms ook schrijven hoe je iets kunt oplossen terwijl je dan niet helemaal volgens de regels handelt. Wij zijn geen overheid en geen notaris. Wij zijn zeer ervaren juristen die weten hoe je iets praktisch aanpakt.

Een voorbeeld hoe zeg je de Staatsloterij op: iemand is overleden die meespeelt in de Staatsloterij. Formeel moet je dat overlijden melden, een kopie van een overlijdensakte opsturen en als er nog een serieus bedrag gewonnen is ook een verklaring van erfrecht. De eenvoudige manier is dat je inlogt op het account van de overledene. Hier laat je alles uitbetalen op diens rekening en zegt de loterij op.

Wat regelt Vaarwel.nl?

De kern van onze dienstverlening is de gratis takenlijst. Iedereen kan zijn eigen takenlijst maken. De vragen die wij stellen leveren een perfect overzicht op van alles dat je moet regelen. De takenlijst is dan onderdeel van het dashboard. Hierdoor weet je altijd wat je nog moet doen.

Op zoek naar het perfecte overzicht voor het afhandelen van Geen categorie?

Doorloop dan onze gratis vragenlijst. Ontdek stap voor stap wat er op je af komt, waar je moet aankloppen en wanneer.