Ziggo opzeggen na overlijden - vaarwel.nl
Ziggo opzeggen na overlijden

Ziggo opzeggen na overlijden

Een Ziggo account kun je eenvoudig opzeggen. Als je de langstlevende ent kun je er ook voor kiezen om het abonnement voort te zetten. Nadat je hebt opgezegd ontvang je bericht van Ziggo welke apparaten zij terug willen. In principe is dat het modem, omdat je dat niet in bezit hebt, maar in bruikleen.

Meestal hebben mensen Ziggo in ieder geval voor bellen op een vaste lijn, internet en televisie. Dat hoeft dus niet.

Let goed op, je kunt Ziggo uitbreiden met extra pakketten. Soms loopt het abonnement voor het extra pakket via je Ziggo account, zoals natuurlijk Ziggo Sport. Soms echter loopt dat abonnement bij een andere partij, zoals Videoland. Kijk even goed welke diensten de overledene dus afnamen bij welke partij dat was.

Ondanks dat het naar buiten één bedrijf is kun je niet tegelijk je Ziggo en Vodafone opzeggen. Dat heeft te maken met het feit dat er mogelijk ook nog een telefoontoestel bij betrokken is.

Wat heb je nodig om Ziggo op te zeggen?

Om op te zeggen heb je het klantnummer nodig, dat vind je op alle correspondentie.

Stappenplan opzeggen Ziggo

  1. Online

    Je kunt het Ziggo account online opzeggen met behulp van een formulier. Hier kun je trouwens ook kiezen voor het voortzetten op een andere naam.

  2. Hoe lang duurt het?

    Nadat je bovenstaande stap hebt voltooid is de aanvraag ingediend. Ziggo geeft aan dat ze binnen tien werkdagen bericht zullen afgeven. Ook zal er een eindafrekening komen. Die sturen ze naar het bij hun bekende mailadres.

  3. Terugzenden modem en dergelijke

    Je ontvangt bericht van Ziggo welke apparaten ze terug willen ontvangen.

Op zoek naar het perfecte overzicht voor het afhandelen van Internet, bellen, TV en mail?

Doorloop dan onze gratis vragenlijst. Ontdek stap voor stap wat er op je af komt, waar je moet aankloppen en wanneer.