Bol opzeggen na overlijden - vaarwel.nl
Bol opzeggen na overlijden

Bol maakt het niet zoveel uit hoe je een overlijden afhandelt. Ze verwijzen naar de mogelijkheid om het overlijden te melden bij het nationaal overledenenregister. Op zich kunnen bedrijven dat ook gebruiken om hun bestanden op te schonen. Hiermee geeft Bol niet aan wat ze met de gegevens van de overledene doen.

Er is ook nog de mogelijkheid dat iemand bij Bol een Bol Select klant is of dat er nog een tegoed in iemands account staat. Ook bij Bol kun je dus beter inloggen met de gegevens van de overledene. Dan kun je eventuele tegoeden gebruiken en het account zelf opzeggen.

Lopende bestellingen

Als er nog een bestelling onderweg is kun je die mogelijk stoppen. Hoewel het formeel zeker niet mag kun je ook na ontvangst het pakje terug sturen. Je doet dan alsof de overledene gebruik maakt van het herroepingsrecht. Formeel kan dat niet, de overledene kan namelijk niets herroepen.

Wat heb je nodig

Om in te loggen moet je het mailadres hebben van de overledene. Met behulp van wachtwoordherstel kun je dan inloggen.

Stappenplan Bol opzeggen

  1. Klantenservice of inloggen

    De makkelijkste manier is zelf inloggen en het account sluiten. Anders kun je ook contact opnemen met de klantenservice van Bol.

  2. Wat nu?

    Dat is erg afhankelijk van wat je wil. Let op dat iemand bij Bol geactiveerde tegoeden kan hebben. Die wil je nog besteden.

Op zoek naar het perfecte overzicht voor het afhandelen van De opzegservice?

Doorloop dan onze gratis vragenlijst. Ontdek stap voor stap wat er op je af komt, waar je moet aankloppen en wanneer.