Eurojackpot opzeggen na overlijden - vaarwel.nl
Eurojackpot opzeggen na overlijden

Eurojackpot opzeggen na overlijden

Je kunt steeds los met Eurojackpot meedoen. Je kunt ook een abonnement hebben, dan speel je mee bij iedere trekking. Als de overledene een dergelijk abonnement had dan moet je dat abonnement op Eurojackpot opzeggen. Dit is een spel van de Nederlandse loterij.

Je kunt ook opzeggen via de mijnomgeving bij Eurojackpot van de gebruiker. Dan moet je wel de toegangsgegevens hiervan weten.

Nodig om op te zeggen

Je hebt het klantnummer nodig. Deze is te vinden onderaan elke e-mail, in elke brief, in je online account en bij de afschrijving van je inleg van Nederlandse Loterij. Dit nummer is nodig om de opzegging goed te verwerken.

Stappenplan opzeggen Eurojackpot

 1. Online of telefonisch

  Wij adviseren om op te zeggen vanuit de mijn omgeving van de overledene. Je kunt telefonisch opzeggen op 070 – 550 08 06. Je kunt ook gebruik maken van het online formulier.

 2. Hoe lang duurt het?

  Het duurt vijf werkdagen om een opzegging te verwerken.

 3. Loopt nog door

  De Eurojackpot inzet die al is gereserveerd voor de lopende trekking kun je niet opzeggen. Je moet dus niet de gekoppelde bankrekening opzeggen. Stel dat je nog iets wint! De uitbetaling kan namelijk alleen plaatsvinden op het gekoppelde rekeningnummer.

 4. Gebruiker kan een tegoed hebben

  Bij Nederlandse Loterij (de organisator van dit spel) kun je een zogenaamde wallet hebben aangemaakt. Daarin kan gewonnen geld worden opgenomen om bij de volgende trekkingen deel te nemen. Je kunt die wallet van de overledene laten uitbetalen. Dat kan via de mijn omgeving. Bij het einde van het abonnement worden tegoeden automatisch overgemaakt naar de gekoppelde bankrekening.
  Als je dit doet door een overlijden te melden (dus niet uit de mijn omgeving) dan moet je aantonen dat je erfgenaam en bevoegd bent.