Videoland opzeggen na overlijden - vaarwel.nl
Videoland opzeggen na overlijden

Videoland opzeggen na overlijden

Videoland opzeggen na overlijden kan het makkelijkst als je toegang hebt tot het account. Het abonnement wordt dan beëindigd aan het einde van de lopende abonnementsperiode.

De website van Videoland biedt geen optie aan voor opzeggen na overlijden. Tegelijk zeggen ze dat ze geen opzegging van derden kunnen verwerken. Dat zou betekenen dat een erfgenaam niet kan opzeggen. Dat is natuurlijk nonsens, maar het betekent wel dat je contact met hun moet opnemen.

Let ook op, je kunt ook Videoland hebben via een andere partij. Dan zit Videoland dus in je abonnement bij Ziggo bijvoorbeeld. Je kunt dan niet rechtsreeks opzeggen. De opzegging loopt mee met de andere opzegging van Ziggo. Dat is ook het geval bij KNP TV en Internet, dan kun je ook opzeggen vanuit de app van KPN.

Nodig om op te zeggen

Om online op te zeggen moet je de inloggegevens van het account hebben. Bij de betaalgegevens van het abonnement zou sprake zijn van een “103 nummer”.

Heb je geen toegang tot het account dan kun je contact opnemen met Videoland. Je moet dan weten op welk mailadres het account liep en je hebt de betaalgegevens nodig van de abonnee.

Stappenplan Videoland opzeggen

  1. Via de contactpagina

    Er is geen formulier, je kunt niet bellen. De contactpagina van Videoland biedt je wel een paar andere opties.

  2. Hoe lang duurt het

    Videoland streeft ernaar om je binnen 48 uur antwoord te geven op een vraag die je achterlaat bij het servicecentrum.

  3. Loopt het nog door?

    Ja het abonnement loopt tot de laatste dag van de maand waarvoor betaald is. Let ook op, gedurende de eerste drie maanden kun je een Videoland abonnement niet opzeggen.

Op zoek naar het perfecte overzicht voor het afhandelen van Streaming en Socials?

Doorloop dan onze gratis vragenlijst. Ontdek stap voor stap wat er op je af komt, waar je moet aankloppen en wanneer.